Nu pregătiți rugul pentru Prepeliță, nu e eretic pentru că a dat pe lângă minge, nu trebuie bătut în cuie pe cruce. De-astea li s-au întâmplat și stoperilor lui Arsenal pe San Siro, și altora, și altora, și altora.
Oare dacă nu era momentul acela, care era deznodământul? Dacă Tatu nu se împiedica de câteva ori ca pe o plajă cu nisipul prea mare. Dacă se verticaliza mai mult, dacă, dacă, dacă! Sau dacă șutul lui Tatu din minutul 70 era puțin mai încolo. În fotbal sunt lucruri care se pot antrena și lucruri unde ca antrenor n-ai cum să intervii. E clar că n-ai variante atunci când șurubul tău din zona centrală se învârte în gol. Se poate antrena condiția fizică, iar Steaua a alergat măcar cât olandezii aflați în plin campionat și a terminat meciul la timonă. A avut ocazii mai multe, mai clare și mai puțin scoase din tolba lui Moș Crăciun decât ale olandezilor. Se pot antrena fazele fixe, unde în apărare n-au fost probleme. Se pot antrena traseele, care n-au mers rău, și asta de multe ori grație lui Rusescu, despre care toată iarna s-a spus că nu poate juca în dreapta și uite că poate!
Deja oamenii și-au fixat țintele. Primul, Prepeliță, desigur. Apoi, Dănănae, făcut praf de Ola John. Cu toate astea, Ola John a marcat când pe teren nu era Dănănae, ci Martinovic. Urmează Bicfalvi, care a jucat binișor, dar vor fi voci care vor spune că dacă Eric nu e măcar la nivelul lui Gerrard, n-are ce căuta în echipă. Steaua trăiește cu oameni luați din magazie, de pe raft, dar vrea ca aceștia să fie la nivelul adversarilor, chiar și după două luni de pauză.
Nu poți antrena ghinionul, ratările monumentale, nu poți baleia tot timpul între diverse toane. Poți doar să-ți vezi de treabă și când vreisă faci ca tine,să faci.
Am văzut ce se poate și ce nu se poate antrena. Problema e, însă, unde. Chiar așa, are cineva idee unde va pregăti Steaua returul? Păi ce nu e clar, la Mogoșoaia!
11 meciuri a jucat Prepeliță la Steaua, nereușind să marcheze niciun gol
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER